Wat zijn de verschillende Game types bij roofvissen? Je vind het bij RoofvisCentrale.nl - RoofvisCentrale
0
0
Gratis verzending vanaf €75,-*
Online 30 dagen bedenktijd, Niet goed? Geld terug!

Door Maarten Snoek, 11 januari 2022

Wat zijn de verschillende Game Types bij Roofvissen?

Er zijn verschillende game types en game styles waar we het regelmatig over hebben. Hier lees je welke game types we precies bedoelen, en wat het precies inhoudt.

Micro Game

Micro game is ontwikkeld voor de kleinste kunstaasjes. Deze perfect gebalanceerde hengels geven je optimaal gevoel en gevoeligheid met een snelle, maar vergevende actie om veilig met de vis te spelen en te drillen zonder de haak er uit te trekken of lijn breuk te krijgen. Ideaal voor gebruik met kleine soft baits, lepels, en wobblers.

 

Ultra light game

Ontwikkeld voor klein kunstaas. Deze perfect gebalanceerde hengels geven je optimaal gevoel en gevoeligheid zonder de vis te verspelen tijdens een dril. Deze hengels zijn uitstekend geschikt voor kleine soft baits, cranks, spinners, lepels en twitch bait.

 

Light game

Hengels speciaal gemaakt voor het medium formaat kunstaas. Deze perfect gebalanceerde hengels geven je optimaal gevoel en gevoeligheid in handen. Uitstekend geschikt voor kleine soft lures, cranks, spinners, lepels, twitch bait en carolina rigs.

 

Medium game

Deze hengels zijn speciaal gemaakt voor het zwaardere medium kunstaas. Zo zijn deze hengels uitstekend geschikt voor soft bait, cranks, spinners, spinnerbaits, twitch baits en carolina rigs.

 

Fast game

Hengels speciaal ontwikkeld voor medium tot medium-heavy kunstaas. Perfect gebalanceerd voor optimaal gevoel en snelle, krachtige actie om de grote sterke vechters goed aan de kant te krijgen. Deze extreem veelzijdige hengel zijn perfect voor softbaits, hard kunstaas, spinnerbaits en lepels.

 

Power game

Ontworpen voor het vissen met groot kunstaas. Deze perfect gebalanceerde hengels combineren perfect gevoel met een moderate-fast action om al het zware kunstaas moeiteloos te kunnen werpen, en gemakkelijk een kracht explosie te kunnen opvangen. Deze hengels zijn perfect voor groot kunstaas, swimbaits, spinnerbaits, gliders en jerk baits.

 

Distance Game

Deze hengels zijn speciaal ontwikkeld om medium-light tot heavy kunstaas ver uit de kant te krijgen. Perfect voor extra snelle top actie om de kleinste aanbeet goed te kunnen vernemen. De soepele top maar stijvere eerste secties zorgen samen voor een betere haakzetting wanneer je aanslaat. De hengel is perfect voor soft bait jigging, twitch baits, pencils, top-water lures en metal jigs.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »